• Binnen 30 minuten ophalen bij jouw MediaMarkt

Kies een winkel
Toon alle winkels

Veelgestelde vragen

over een Nespresso Abonnement

Nee! Je betaalt 1 euro voor je machine en je kiest voor een plan van 12 of 24 maanden. Het maandelijks te betalen bedrag wordt omgezet in tegoed op je account. Het tegoed kan je gebruiken om koffie te bestellen of om andere Nespresso producten aan te schaffen.

Nespresso Abonnement kun je direct online via de website afsluiten. De maandelijkse bijdrage is verschuldigd op het moment dat je Nespresso Abonnement afsluit. Tijdens dit proces zal je worden gevraagd om akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van Nespresso. Je ontvangt een bevestigingsmail vanuit Nespresso zodra jouw Nespresso Abonnement is geactiveerd en het Nespresso tegoed op je account staat.

Ja, je bent eigenaar van de machine zodra je kiest voor een Nespresso Abonnement.

Kies een maandelijks abonnement dat bij jou past en ontvang een machine voor slechts €1,-. Elke maand wordt het tegoed op je account bijgeschreven. Dit tegoed kan je inzetten om je koffie te bestellen of om andere Nespresso producten aan te schaffen. Je bestelt de Nespresso producten online, via de app, in een van de Boutiques of telefonisch bij de klantenservice van Nespresso. Nespresso stuurt je online bestelling gratis naar je toe vanaf 100 capsules. Het bedrag van je tegoed is gelijk aan het bedrag van jouw abonnement.

Nespresso Abonnement kan door iedereen aangeschaft worden, of je al klant bent bij Nespresso of nog niet. Na aankoop geniet je van alle voordelen van Nespresso Abonnement en Nespresso & More.

Het Nespresso Abonnement heeft een looptijd van 12 of 24 maanden. Na afloop van de 12 of 24 maanden wordt jouw Nespresso Abonnement automatisch voortgezet, toch kun je op elk moment kosteloos en direct opzeggen. Opzegging is mogelijk vanaf de vierde maand na het afsluiten van Nespresso Abonnement door betaling van een boete (50% van de openstaande maandelijkse bedragen van jouw abonnement). Als je kiest voor een abonnement van 24 maanden, kun je Nespresso Abonnement na de eerste 12 maanden op elk moment kosteloos en direct opzeggen.

Opzeggen is mogelijk door een mail te sturen aan contactnl@nespresso.com of via mijn account/mijn Nespresso Abonnement op nespresso.com. Je hebt geen recht op een terugbetaling van de maandelijkse bedragen die je op het moment van opzegging al hebt betaald.

Je kunt jouw Nespresso Abonnement kosteloos opzeggen tot 14 dagen nadat je het abonnement bent aangegaan. Wil je jouw Nespresso Abonnement annuleren? Neem dan contact op met de klantenservice van Nespresso via de contactgegevens op www.Nespresso.com

Om je Nespresso Abonnement tegoed te gebruiken voor een bestelling moet er tegoed op je account staan. Als je inlogt op jouw account bij Nespresso vind je bovenaan de pagina jouw beschikbare tegoed. Als je een bestelling plaatst, word je tegoed automatisch gebruikt. Is het bedrag van jouw bestelling lager dan je tegoed, dan neem je het overige tegoed mee naar de volgende maand. Is het bedrag van jouw bestelling hoger dan je tegoed, dan betaal je het resterende bedrag met een betaalmethode naar keuze.

Je beslist zelf hoeveel koffie of andere Nespresso producten je bestelt. Je tegoed wordt automatisch gebruikt om je bestelling te betalen. Is het bedrag van jouw bestelling lager dan je tegoed, dan neem je het overige tegoed mee naar de volgende maand. Is het bedrag van jouw bestelling hoger dan je tegoed, dan betaal je dit resterende bedrag met een betaalmethode naar keuze.

Je tegoed is het maandelijkse bedrag van je Nespresso Abonnement. Dit tegoed mag je vrij besteden via Nespresso.com/nl, via de app, de BTQ en via onze klantenservice. Koop met jouw maandelijkse tegoed koffie, accessoires of lekkernijen van Nespresso. Het tegoed staat op je Nespresso account en is daarmee een persoonlijk tegoed. Wanneer je het tegoed niet volledig gebruikt, blijft het tegoed beschikbaar op je account. De hoogte van je tegoed kan je zien door in te loggen op je account.

Gebruik je jouw tegoed een maand niet? Geen probleem! Je tegoed blijft 2 jaar beschikbaar zodat jij het kan gebruiken wanneer jij dit wilt.

De bezorging door Nespresso is gratis vanaf een bestelling van 100 capsules met de bezorgservice Nespresso Morgen. Hiermee is jouw bestelling de volgende dag in huis (zaterdag besteld is maandag in huis). Ook om het milieu zoveel mogelijk te sparen, vragen we je om in een veelvoud van 50 capsules te bestellen. Dan hoeven we geen halflege dozen te versturen.

Incassomomenten worden automatisch ingepland en vinden ook in het weekend plaats. Hierdoor kan enige vertaging optreden in het bijschrijven van je tegoed ten opzichte van de maandelijkse incasso of vice versa. Log in op je Nespresso account om je meest actuele tegoed te bekijken.

Gebruik je je tegoed een maand niet? Geen probleem! Je tegoed blijft 2 jaar beschikbaar zodat jij het kan inzetten wanneer je wilt.

Wanneer je jouw Nespresso Abonnement opzegt, blijft je tegoed beschikbaar op je account. Het tegoed blijft 2 jaar geldig en kan je gebruiken om koffie of andere Nespresso producten aan te schaffen.

We maken jouw gekozen en aangeschafte Nespresso Abonnement zo snel mogelijk in orde. Binnen 48 uur ontvang je een e-mail waarin we de registratie van je abonnement bevestigen. Na afschrijving van het maandelijkse bedrag kan het tot 3 werkdagen duren voordat je besteedbare tegoed beschikbaar is in jouw Nespresso account. Log in op je Nespresso account om je meest actuele tegoed te bekijken.

Ja, op jouw Nespresso machine heb je met aankoopbon altijd 2 jaar fabrieksgarantie. 

De machine die je aanschaft bij jouw Nespresso Abonnement is en blijft jouw eigendom. Bij (voortijdige) opzegging van jouw Nespresso Abonnement mag je de machine dus houden.